+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion U Golema Blansko Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 56 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    87%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

stefan pavlik

podróżujący w pojedynkę, 18.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Perfektne jedlo v restauracii ktora patri k penzionu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

rodzina ze starszym dzieckiem, 18.6.2017

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • příjemný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Nataliia Gnylianska

podróżujący w pojedynkę, 21.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla

para, 26.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Moc pěkná koupelna, útulná a super čistá. Chci poděkovat personálu.

  • Nevím, nemohu se vyjádřit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • to nemůže ovlivnit personál hotelu, ale kolem jedoucí vlaky byly strašně hlučné nedalo se spát

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 25.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
73 %
  • interiér a čistota na pokojích,ochota perzonálu

  • chybělo křeslo na sezení,ubytování bylo pro dva,křeslo jen jedno,placení točené vody z kohoutku

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Oldřiška

para, 21.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 8.9.2015

Deutsch

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenek Belsky

rodzina z małym dzieckiem, 7.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Vyborna kuchyne,dostatecny vyber jidel i piti.Ochotny personal a prijemne prostredi(i pres momentalni opravu silnice pred penzionem

  • Na vse doplatek mimo ceny,napr. klimatizace na pokoji ano,ale jen za dpplatek 80,-Kr.(nejedna se o cenu ,spis to doplaceni,kdyz jedu na tankstelu,kde beru benzin,nedoplacim za vodu na myti oken!!).U snidane jsem chtel napred caj a pak kavu,ale ta uz je za doplatek!!Pritom i v hotelik se 2-3 * mohu vypit ke snidani 2 caje a i kava je k dispozici.Nikdo me nehlida.zda snim 2 ks peciva ci 2x caj atd.Pritom cena snidane se doplaci na miste a doni(85,-/osoba)by se clovek pohodlne vesel!

Personál
10
Služby
5
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Olga Volkmerová

rodzina z małym dzieckiem, 19.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Výborná kuchyně, příjemná a rychlá obsluha, slušné chování majitele

  • V třílůžkovém pokoji byly hodně stísněné prostory.

Personál
9
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jana

grupa przyjaciół, 11.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Jiz po 3. jsme vyuzili ubytovani v penzionu U Golema. Opet tento penzion splnil nase ocekavani, muzu rict, ze je i predcil. :) Pokoj byl pekny a utulny. Obsluha mila a pozorna. Kuchyne naprosto excelentni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

para, 4.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Dobrá kuchyň a vstřícná obsluha. Pokoj účelně zařízen, koupelna nad očekávaní dobrá

  • Penzion je bohužel v těsné blízkosti vlakového nádraží a trať je hodně vytěžována.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

para, 3.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Příjemný personál, výborná kuchyně. Nekuřák bude kvitovat striktní oddělení kuřácké (sklepní prostory) a nekuřácké (přízemí) restaurace. Velmi vkusně zrekonstruovaný penzion, vybavení jednoduché, ale velmi pěkné a účelné.

  • Jediná vada "na kráse" jsou horní sprchy přímo nad hlavou ve zdi bez možnosti sejmutí sprchové hlavice dle vlastní potřeby.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Renata

para, 17.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka Fojtová

podróżujący w pojedynkę, 13.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.